Left 4 Dead-studions Back 4 Blood visar upp första spelsekvenserna

Left 4 Dead-studions Back 4 Blood visar upp första spelsekvenserna

I mars 2019 annonserade Left 4 Dead-skaparna Turtle Rock Studios sitt Left 4 Blood, en ny co-op-betonad zombieskjutare i samma stil som den ovan nämnda Valve-klassikern. Och nu, under nattens The Game Awards, har spelet visat upp sig, både i form av en filmisk trailer och de första spelsekvenserna.

Back 4 Blood ser onekligen väldigt mycket ut som Left 4 Dead, med den till synes största skillnaden att enorma, odöda jättar punkterar de sedvanliga zombiehorderna. Back 4 Blood planeras lanseras den 22 juni 2021, och nästa veckas torsdag, den 17 december, kommer det stängda alfatestandet dra igång, som du kan anmäla ditt intresse för via den officiella hemsidan. Det är väldigt, väldigt snart. Nästan imorgon, rentav!

Här är den första trailern och de första spelsekvenserna från Back 4 Blood.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts