Konsolkram! Ghost of Tsushima vann The Game Awards allmänna omröstning

Konsolkram! Ghost of Tsushima vann The Game Awards allmänna omröstning

Förra veckan skrev vi om att även allmänheten kunde rösta fram årets spel under The Game Awards (som äger rum natten till fredag svensk tid) via “player’s voice”-kategorin. Och nu står det klart att den Playstation 4-exklusiva actionsandlådan Ghost of Tsushima tog hem vinsten. Grattis, Sucker Punch!

Oroliga röster har dock höjts angående röstfusk (en skärmdump på Reddit hävdar att Ghost of Tsushima vid ett tillfälle hade 100 procent av rösterna) men The Game Awards-kontot på Twitter har ändå fastställt resultatet.

The Last of Us Part 2 bjöd på det hårdaste motståndet (ännu en Playstation-exklusivitet), medan pc-spelen representerades av Hades och Doom Eternal i den sista omgången, som bestod av fem spel totalt (varav det femte var en tredje Playstation-titel i form av Marvel’s Spider-Man: Miles Morales, så Sony hade ett rätt fint år).

Här är The Game Awards tweet om “player’s voice”-vinnaren Ghost of Tsushima.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts