Kolla in lanseringstrailern och första 90 minuterna från Immortals Fenyx Rising

Kolla in lanseringstrailern och första 90 minuterna från Immortals Fenyx Rising

Under gårdagen publicerade vi vår recension av Immortals Fenyx Rising, det senaste och väldigt Zelda-inspirerade sandlådeäventyret av Ubisoft. Undertecknad var (och är) väldigt imponerad, och delade ut betyget 88 procent, tillsammans med omdömet “ett fröjdefullt, fritt och oerhört njutbart äventyr”.

Immortals Fenyx Rising släpps nu på torsdag, den 3 december, via både Uplay (som tydligen kallas för Ubisoft Connect nu för tiden?) och Epic Games Store för 60 runda euro. Om drygt två dygn, med andra ord, så då passar det ju alldeles utmärkt att bänka sig framför lanseringstrailern under kaffepausen, och därefter följa upp med de första 90 minuterna från spelet under lunchen (eller när du nu kollar längre videor på internet).

Här är lanseringstrailern och de första 90 minuterna från Immortals Fenyx Rising.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts