Kolla in de första spelsekvenserna från Warhammer 40 000: Darktide

Kolla in de första spelsekvenserna från Warhammer 40 000: Darktide

I somras annonserades Warhammer 40 000: Darktide, en sorts själslig uppföljare till Warhammer: Vermintide 2 (recension), återigen utvecklad av svenska Fatshark. Och nu, under The Game Awards natten till fredag, har spelet visat upp sig i de allra första fartfyllda, slafsiga spelsekvenserna.

Eftersom Warhammer 40 000 är sci-fi och inte fantasy förefaller den största skillnaden jämfört med Vermintide 2 vara de mer kapabla skjutvapnen (även om det också fanns en hel del av den varan i Vermintide 2). Här finns även enorma hammare och skimrande svärd för de som vill vara lite mer närgångna i sina konfrontationer, tillsammans med granater och fyra till synes unika karaktärer, varav en är en enorm jätte.

Warhammer 40 000: Darktide planeras släppas någon gång nästa år via Steam. Och vet du vad? Om du springer till affären nästa veckas torsdag, den 17 december, så kan du plocka upp det nya numret av succémagasinet Svenska PC Gamer, som inkluderar en åttasidig sverigeexklusiv Warhammer 40 000: Darktide-artikel. Det du!

Här är de första spelsekvenserna från Warhammer 40 000: Darktide.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts