Klassiska Telltale-äventyr har återuppstått via GOG

Klassiska Telltale-äventyr har återuppstått via GOG

Det är goda tider för fans av Telltale Games äldre äventyrsspel; Sam & Max Save the World fick en remaster den 2 december, och nu har både Strong Bad’s Cool Game of Attractive People och Wallace & Gromit’s Grand Adventures återuppstått via GOG, tillsammans med pokerspelet Telltale Texas Hold’em.

Undertecknad var något av en Telltale-konnässör när det begav sig, innan studion övergav peka-och-klicka-äventyren till förmån för filmiska upplevelser. Så jag har faktiskt spelat igenom både Strong Bad och Wallace & Gromit, och uppskattade dem båda. Strong Bad bjöd på briljanta spelparodier under en av episoderna, medan Wallace & Gromit sken som allra starkast när Wallace deltog i en golfturnering av det mer speciella slaget.

Här trailrar för Strong Bad, Wallace & Gromit och Telltale Texas Hold’em.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts