Jo, Fall Guys säsong 3 kommer få pingviner

Jo, Fall Guys säsong 3 kommer få pingviner

Förra veckan halvintroducerades vi för Fall Guys säsong 3, då vi fick reda på att vi kommer bjudas på vintrigt tema och vintriga kostymer. Vi fick också en första glimt av små, små pingviner, som eventuellt kommer bli party royale-spelets allra första npc:er. Och nu har vi fått ytterligare ledtrådar!

Via Twitter har vi nämligen introducerats för “pegwin”, till synes mekaniska pingviner som använder “hjulfötter” för att (kanske) springa ifrån spelarna. Vi får även reda på att pegwiner “inte är husdjur”, men att de “kanske dyker upp i de nya nivåerna”. Personligen förställer jag mig omedelbart att de kommer användas istället för ägg i de lagbaserade äggsamlargrenarna, för att skapa mer oförutsägbarhet i de annars alltför vanliga utskåpningarna.

Mediatonic har även introducerat oss för ett nytt pendelliknande hinder, och en omröstning på Twitter antyder just nu att det kommer gå under namnet “ringus dingus” (45,5 %), följt av de andra alternativen “slay bell” (25,6 %), “swingding” (20,8 %) samt “swinging belle” (7,1 %). Omröstningen avslutas om sex dagar.

Vi kommer få lära oss mer om pengwinerna under The Game Awards den 10 december. Här är alla tweetar.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts