Humankind har fått spikat lanseringsdatum och fantastisk trailer

Humankind har fått spikat lanseringsdatum och fantastisk trailer

För lite över ett år sedan publicerade vi en massiv artikel om Humankind, den kommande Civilization-utmanaren av Endless Legend-skaparna Amplitude Studios. Det har varit känt sedan tidigare att spelet planeras släppas i april nästa år, men nu har den exakta dagen spikats via en ny trailer.

Humankind kommer lanseras den 22 april 2021 via Steam, Epic Games Store, Stadia och Amplitude Studios egna plattform Games2Gether. Den nya trailern hade premiär under förra veckans The Game Awards, och var enligt undertecknad prisceremonins/pr-jippots allra bästa, då den går igenom den alternativa världshistorien ur Lucy Adams ögon, som i det här fallet symboliserar spelarenan väg genom Humankind, med allt det innebär.

Här är den nya trailern för Humankind.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts