Henry Cavill sägs ha skadat sig under The Witcher-inspelningarna

Henry Cavill sägs ha skadat sig under The Witcher-inspelningarna

Bild: Netflix

I mars pausades arbetet med den andra säsongen av Netflix fantasyserie The Witcher, med anledning av den tilltagande coronapandemin. Produktionen återupptogs i augusti men hann bara pågå till november, då coronan återigen ställde till med problem. Och nu har ännu ett hinder uppenbarat sig.

Enligt brittiska The Sun har nämligen The Witcher-stjärnan Henry Cavill skadat sig under de återupptagna inspelningarna. Tydligen involverade scenen i fråga cirkuskonster med yxor uppe i träd (med en säkerhetslina), men enligt uppgift ska Cavill inte längre “kunna gå ordentligt”, vilket nu har försenat produktionen ytterligare. Premiären har tidigare planerats för 2021, men 2022 börjar kännas som ett allt mer troligt lanseringsfönster.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts