Här är det filmiska introt till Hitman 3

Här är det filmiska introt till Hitman 3

Hitman 3 annonserades i juni, och kommer släppas den 20 januari 2021, exklusivt via Epic Games Store. Om lite mer än en månad, med andra ord, och nu har IGN lagt vantarna på spelets filmiska intro, som låter oss följa med på 47:ans resa till Dubai, Förenade Arabemiratens huvudstad, belägen mitt i öknen.

Vid sin sida har huvudrollen 47:an en till synes vänlig allierad, som ger oss lite bakgrund om vad som pågår; den mystiska organisationen Providence är återigen målet för dagen, och måhända lyckas vi förgöra den för gott den här gången då Io Interactive tidigare har sagt att Hitman 3 “kommer avsluta World of Assassinations-trilogin” (som inleddes med det episodiska Hitman under 2016, och fortsatte med Hitman 2 under 2018).

Här är det filmiska introt till Hitman 3.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts