Halo Infinites nya lanseringsfönster är hösten 2021

Halo Infinites nya lanseringsfönster är hösten 2021

Halo Infnite skulle ursprungligen ha rullats ut i november, sida vid sida med de nya Xbox-konsolerna. Redan i augusti stod det dock klart att 343 Industries förstapersonsskjutare dröjer till 2021, och nu har Bungie tagit till den egna hemsidan för att precisera lanseringsfönstret ytterligare.

Joseph Staten – Bungie-veteranen som tog över rollen som creative director för Halo Infinite i augusti – har nämligen meddelat att 343 Industries numera siktar på att skeppa Halo Infinite under hösten 2021, detta eftersom man vill säkerställa att utvecklingen fortsätter “i ett hälsosamt tempo” efter julledigheten. Joseph Staten tillägger att Halo Infinite “bara är början på äventyret”, så det är förmodligen klokt av 343 Industries att spara på krafterna.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts