Gone Home-studions nya är roadtrip-äventyret Open Roads

Gone Home-studions nya är roadtrip-äventyret Open Roads

Fullbright Company, studion bakom de sällsamma och unika förstapersonsäventyren Gone Home och Tacoma, annonserade sitt nya spel under The Game Awards förra veckan. Det kallas för Open Roads och presenteras som ett roadtrip-mysterium, där dotter och mor försöker luska ut mormors förflutna.

Trailern visar inga egentliga spelsekvenser, men grafiken doftar väldigt mycket Firewatch, blandat med handritade, serietidningsaktiga karaktärer. Vi får också reda på att mor och dotter röstskådespelas av Keri Russell (Felicity Porter i tv-serien Felicity) och Kaitlyn Dever (Justified, Last Man Standing och fjolårets Netflix-drama Unbelieveable), och att spelet “släpps snart” via Steam. Vågar vi hoppas på lansering lagom till våren?

Här är annonseringstrailern för Open Roads.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts