GOG:s vinterrea har börjat, Prison Architect ges bort gratis

GOG:s vinterrea har börjat, Prison Architect ges bort gratis

För blott två och en halv veckor sedan härjade Black Friday-rean på GOG, och nu är det dags igen; den stora vinterrean har nämligen inletts nu, och för att fira skänks även Introversion Softwares fängelsesimulator Prison Architect bort helt gratis i ytterligare 70 timmar i skrivande stund.

För att plocka på dig Prison Architect behöver du bara styra kosan till GOG:s huvudsida, leta rätt på Prison Achitect-bannern och klicka på den. Bland de över 3300 erbjudandena väljer GOG själva att lyfta fram bland andra Control: Ultimate Edition (50 procents rea) och Bioshock Infnite Complete Edition (75 %). Även The Journey Down Trilogy (75 %), Heroes of Might and Magic 3: Complete (75 %) och Dragon Age: Origins Ultimate Edition (75 %) sticker ut, tillsammans med The Outer Worlds (50 %) och Kingdom Come: Deliverance (60 %).

Här är en trailer för Prison Architect.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts