GOG ställer in återlansering av taiwanesiska skräckisen Devotion

GOG ställer in återlansering av taiwanesiska skräckisen Devotion

Taiwanesiska Red Candle Games har ett par stormiga år bakom sig. I februari 2019 togs studions skräckspel Devotion ner från Steam efter att det hade framkommit att det innehöll ett Nalle Puh-skämt på den kinesiska ledaren Xi Jinpings bekostnad. Och nu har följetongen fått ytterligare ett beklagligt kapitel.

Det hela började dock bra, då Red Candle Games glada i hågen tog till Twitter under gårdagen, för att meddela att Devotion skulle återlanseras via GOG nu på fredag, den 18 december. Några timmar senare tog dock GOG själva till orda för att meddela att man har beslutat sig för att ställa in återlanseringen av Devotion, efter att ha mottagit “många meddelanden av spelare”. Vi gissar att dessa “spelare” har något annat än spel i tankarna.

Här Red Candle Games och GOG:s tweetar om Devotion.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts