Funcom lovar att Conan Chop Chop släpps i början av 2021

Funcom lovar att Conan Chop Chop släpps i början av 2021

Co-op-brawlern Conan Chop Chop “annonserades” den 1 april 2019, men visade sig senare vara ett riktigt spel när det dök upp under E3-mässan kort därpå. Därefter har det dock försenats från september 2019 till februari 2020 till andra kvartalet 2020 till slutet av 2020. Och här är vi nu.

Funcom har tagit till den egna hemsidan för att meddela att Conan Chop Chop inte släpps i år (vilken chock!), men att man “verkligen menar det den här gången” när man spikar lanseringen till början av 2021.

Hur ett spel som inledde sitt liv som ett aprilskämt kan äta upp så här mycket tid övergår mitt förstånd, men uppenbarligen tror Funcom att man har något speciellt på gång här, då spelet kommer bli “större och bättre” än vad man ursprungligen hade tänkt. Därtill vill man undvika crunch, vilket alltid är en bra sak i min bok.

Här är den ett och ett halvt år gamla annonseringstrailern för Conan Chop Chop.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts