Fall Guys säsong 3 drar igång ikväll –  här är alla nyheter!

Fall Guys säsong 3 drar igång ikväll – här är alla nyheter!

Under förra veckans The Game Awards avslöjade Mediatonic och Devolver Digital att den tredje säsongen av Fall Guys: Ultimate Knockout kommer dra igång den 15 december. Nu ikväll med andra ord, och för att fira har man publicerat en tweet-kavalkad med alla viktiga nyheter, inklusive sju nya nivåer.

De sju nivåerna kallas för Tundra Run, Freezy Peak, Ski Fall, Pegwin Pursuit, Snow Scrap, Thin Ice och Roll Off, med ny spelmekanik som istäckta ytor, snöbollar som man kan rulla för att göra dem större samt pegwiner, robotpingviner som spelarna måste jaga, som samtidigt representerar Fall Guys första AI-aktörer. Säsong 3 kommer också bjuda på “crown ranks”, som låter dig låsa upp “exklusiva belöningar” om du vinner matcher, tillsammans med “steramer lobbies” (early access), privata matcher som man kan bjuda in spelare till.

Här är trailern för Fall Guys säsong 3 och ovan nämnda tweet-kavalkad.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts