Evil Dead blir spel av World War Z-skaparna, kolla in trailern!

Evil Dead blir spel av World War Z-skaparna, kolla in trailern!

Våren 2019 släpptes World War Z, en stabil co-op-skjutare (recension) av Saber Interactive, vars främsta kännetecken var och förblir de odöda horderna, som vällde fram över datorskärmen. Och nu återvänder Saber Interactive till den populära subgenren, men kanske inte på sättet som vi hade förväntat oss.

Under förra veckans The Game Awards annonserade man nämligen Evil Dead: The Game, en ny till synes co-op-fokuserad zombieskjutare, som bygger på Sam Raimis och Bruce Campbell ikoniska filmsvit från 80-talet med samma namn. I trailern får Ash (Bruce Campbells karaktär) sällskap av en kvinna med hagelbössa, en riddare från medeltiden och en Leon S. Kennedy-cosplayare i stilig skjorta, och tillsammans röjer de upp kring den ikoniska stugan från de två första filmerna via fröjdefullt mördande ur tredjepersonsperspektiv.

Evil Dead: The Game släpps någon gång under 2021. Här är trailern.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts