Epic fortsätter ge bort spel under 2021, Jurassic World Evolution är gratis nu

Epic fortsätter ge bort spel under 2021, Jurassic World Evolution är gratis nu

Epic-butikens femtonde gratisspel på femton dagar är här, och du kan därför plocka på dig Frontiers dinoparksbyggare Jurassic World Evolution (recension) precis nu. Och fram till nästa vecka, har det visat sig, då den vanliga, veckovisa ruljangsen fortsätter nästa år, med nya regelbundna gratisspel.

Epic Games har nämligen bekräftat att Alt Shifts strategiska roguelite-titel Crying Suns ersätter Jurassic World Evolution på gratismenyn nästa veckas torsdag, kl. 17:00 svensk tid. Huruvida detta betyder att vi kommer fortsätta få nya gratisspel varje vecka genom hela 2021 vet vi inte, men det verkar onekligen så, vilket antyder att butiken ännu inte har växt sig tillräckligt stor, och fortfarande behöver locka nya kunder i drivor.

Här är lanseringstrailern för Jurassic World Evolution från sommaren 2018.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts