Dwarfheim-ägare kan bjuda in co-op-vänner som inte äger spelet

Dwarfheim-ägare kan bjuda in co-op-vänner som inte äger spelet

Vi har skrivit om Pineleaf Studios co-op-fokuserade early access-rts Dwarfheim flera gånger tidigare på dessa sidor, nu senast i slutet av november då spelet fick rankat onlinespelande och leaderboards. Man lade också till en “queue both”-knapp, som låter dig köa för flera olika sessioner samtidigt.

Detta vittnar om att Dwarfheims online-community kanske inte är så aktivt som det borde vara, så då är det trevligt att se att Pineleaf Studio vidtar ytterligare krafttag för att öka allmänintresset; man har nämligen sjösatt ett så kallat “friend-pass nu, som låter alla Dwarfheim-ägare spela tillsammans med upp till två vänner som inte äger spelet. Pineleaf Studio förklarar hur både spelägare och vänner går till väga för att spela via Steam.

Här är den några månader gamla early access-trailern för Dwarfheim.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts