Dragon Ball Fighterz-studion har annonserat nytt fightingspel

Dragon Ball Fighterz-studion har annonserat nytt fightingspel

I början av 2018 släpptes Dragon Ball Fighterz till pc, ett ruskigt snyggt fightingspel av genremästarna Arc System Works, som undertecknad förärade med betyget 74 procent i vår recension. Och nu är Arc System Works tillbaka då man har annonserat det sprillans nya DNF Duel via en första trailer.

DNF Duel ser ut som Arc System Works-spel brukar se ut – ruskigt snyggt och anime-influerat – och Gematsu har återgett den officiella pressreleasen, där vi får reda på att DNF Duel är en spin-off av actionrollspelet Dungeon Fighter Online, och använder sig av Unreal Engine 4 (precis som Dragon Ball Fighhterz).

Utöver Arc System Works är även Neople inblandade i utvecklingen, ett dotterbolag till utgivarna och licensägarna Nexon. Varken format eller tilltänkt lanseringsfönster har annonserats ännu.

Här är annonseringstrailern för DNF Duel.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts