Den största Stardew Valley-uppdateringen hittills har släppts!

Den största Stardew Valley-uppdateringen hittills har släppts!

I januari i år nåddes vi av budet att Stardew Valley, det numera nästan fem år gamla jordbrukarspelet, har sålt över 10 miljoner exemplar. Och nu har skaparen Eric “Concernedape” Barone släppt en ny uppdatering som han beskriver som “den största hittills”, med mängder av nyheter!

Du kan läsa om allt nytt och gott i version 1.5 av Stardew Valley här, och bland höjdpunkterna hittar vi “signifikant” late-game-innehåll, nya alternativ i karaktärsskaparen och co-op-spelande över delad skärm (upp till fyra spelare totalt). Därtill har framstående moddare fått tillgång till version 1.5 på förhand, så att de skulle hinna uppdatera sina moddar innan den allmänna lanseringen av uppdateringen.

Eric Barone utlovar också “fler Stardew Valley-relaterade annonseringar” nästa år (och kanske bortom nästa år), så det verkar som att han är långt ifrån klar med spelet. Om du ännu inte äger Stardew Valley så säljs det också för nedsatt pris (33 %, 9 euro och 37 cent) via Steam fram till den 5 januari!

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts