Dead Space-doftande Orange Cast har fått spelbar gratisprolog

Dead Space-doftande Orange Cast har fått spelbar gratisprolog

2008 års överlevnadsskräckis Dead Space var ett grymt jäkla spel när det begav sig. Electronic Arts körde dock serien i graven med det missriktade Dead Space 3 under 2013, men nu har det uppenbarligen gått tillräckligt lång tid för konceptet att återupplivas. Flera gånger om, dessutom!

Vi har skrivit om både Sunschorched Studios Negative Atmoshphere och Striking Distance Studios The Callisto Proctocol (med Dead Space-skaparen Glen Schofield i spetsen) tidigare på dessa sidor, men nu har det visat sig att ett helt annat spel når marknaden först. Team Rez Orange Cast: Sci-Fi Space Action Game (jo, det heter så) lanseras nämligen om mindre än en månad, torsdagen den 21 januari, via Steam, och nu har man också släppt en spelbar prolog som du kan ladda ner och prova. Mottagandet skrivs dock enbart till “blandat”, så måhända finns det en hel del att jobba på, men det återstår att se hur den fullständiga produkten kommer stå sig.

Här är två trailrar för Orange Cast.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts