Cyberpunkbartenderspelet N1RV Ann-A försenas på obestämd tid

Cyberpunkbartenderspelet N1RV Ann-A försenas på obestämd tid

Sommaren 2016 släpptes VA-11 Hall-A, ett cyberpunkbartenderspel (det ordet får man inte anledning att skriva varje dag!) som Rikard Olsson belönade med hela 80 procent i vår recension. Uppföljaren N1RV Ann-A annonserades hösten 2018, men sedan dess har det varit tyst kring projektet.

Nu har dock utvecklarna Sukeban Games tagit till den egna hemsidan för att meddela att N1RV Ann-A försenas på obestämd tid, och att Sukeban Games primära fokus kommer flyttas över till andra projekt, som sannolikt kommer både annonseras och släppas innan N1RV Ann-A färdigställs. Arbetet med N1RV Ann-A kommer dock fortsätta i samma tempo som tidigare, men vi kommer inte få några fler annonseringar innan mållinjen är i sikte.

Sukeban Games säger att anledningarna bakom förseningen är flera; dels brände huvudprogrammeraren Fernando Damas ut sig, samtidigt som han inledningsvis vägrade överlåta koden till någon annan. Därtill har en större “intern konflikt” satt krokben för spelets berättelse, men detta problem ska ha löst sig nu. Kort sagt har utvecklingen av N1RV Ann-A på många sätt startats om, därav den totala tystnaden kring projektet fram tills nu.

Här är den numera över två år gamla annonseringstrailern för N1RV Ann-A från 2018.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts