Cyberpunk 2077 släpps i natt, kolla in lanseringstrailern!

Cyberpunk 2077 släpps i natt, kolla in lanseringstrailern!

Har du hört? Cyberpunk 2077 är nästan här! Faktum är att du kan läsa vår massiva recension redan nu, där Jocke “Sajber” Kilman delar ut betyget 87 procent, tillsammans med omdömet “underbar cyberpunk-atmosfär” och “trots en del skavanker når spelet hisnande höjder när det är som bäst”.

Om du har förhandsbokat Cyberpunk 2077 så kan du “förladda” spelet nu, för att kunna dra igång ditt äventyr exakt kl. 01:00 svensk tid i natt. Dagen till ära har utvecklarna CD Projekt Red också släppt den officiella lanseringstrailern för Cyberpunk 2077, som inkluderar ett hemligt meddelande (uppdagat av våra internationella kollegor) där man utlovar att de kommande expansionerna kommer erbjuda “betydande storydrivet innehåll, som kommer ge dig tuffa val som du sent kommer glömma”. Därtill kommer också programmet för gratis dlc i The Witcher 3-stil dra igång “tidigt 2021”, som kommer “injicera ännu mer liv i den mörka framtidens värld”.

Här är lanseringstrailern för Cyberpunk 2077 och CD Projekt Reds hemliga meddelande.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts