Cyberpunk 2077 kan “förladdas” nu, men om du försöker spela det får du en överraskning!

Cyberpunk 2077 kan “förladdas” nu, men om du försöker spela det får du en överraskning!

Förra veckan meddelade CD Projekt Red det exakta klockslaget för när du kan börja spela Cyberpunk 2077 (kl. 01:00 svensk tid under natten till torsdag, den 10 december). Sci-fi-rollspelet kan “förladdas” nu via GOG, Steam och Epic Games Store, men om du försöker starta det får du en lustig liten överraskning!

Till skillnad från många andra förladdningsbara spel har nämligen Cyberpunk 2077 en .exe-fil, vilket fick spelare att hoppas på att det hade skett ett misstag, och att det fullständiga äventyret skulle vara spelbart i förtid. Om man startar Cyberpunk 2077 just nu möts man dock bara av skärmen här nedan, där Keanu “Johnny Silverhands” Reeves föreslår att du ska gå och lägga dig igen, eftersom den 10 december inte är här ännu.

Bara tre dagar kvar!

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts