Cyberpunk 2077 har redan sålt 13 miljoner ex

Cyberpunk 2077 har redan sålt 13 miljoner ex

Cyberpunk 2077-lanseringen har lyckats med den fascinerande bragden att både vara en enorm succé och en katastrof på samma gång. Nu kommer dock en nyhet som CD Projekts högsta höns åtminstone lär kunna glädja sig åt.

Samtidigt som CD Projekt hanterar flertalet rapporter om buggar, potentiella åtal, intern kritik om hyckleri, trasiga sparfiler, och att ha tillfälligt bannlysts av Sony, kommer nämligen nyheten att spelet åtminstone säljer som smör.

Enligt en rapport från företaget själva har spelet redan lyckats sälja 13 miljoner exemplar över samtliga plattformar. Det ska dock sägas att det här inkluderar ex som har återbetalats, så den verkliga säljsiffran kan dröja ett tag.

Det är likväl en otrolig ekonomisk framgång CD Projekt har att göra med. Alltid något att trösta sig med när det är dags för nästa gula ursäkt.

About The Author

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Related posts