Cyberpunk 2077 hade över en miljon samtidiga Steam-spelare de första timmarna

Cyberpunk 2077 hade över en miljon samtidiga Steam-spelare de första timmarna

I skrivande stund är det drygt åtta timmar sedan Cyberpunk 2077 gjordes tillgängligt för världen. Och vi kan redan nu konstatera att det är en sällan skådad succé, då CD Projekt Reds sci-fi-rollspel har slagit nytt rekord gällande antalet samtidiga spelare för ett enspelarspel på Steam. Med råge!

I skrivande stund spelar 824 639 spelare Cyberpunk 2077 via Steam (spelet har också släppts via GOG och Epic Games Store), och toppnoteringen hittills idag skrivs till massiva 1 003 264 samtidiga ögonpar. Därmed har CD Projekt Red krossat Bethesdas tidigare enspelarekord så det sjunger om det (472 962 samtidiga spelare för Fallout 4 vid lanseringen under 2015), även om det samlade Steam-omdömet “mestadels positivt” vittnar om att en hel del spelare har problem med de omtalade buggarna, som Jocke Kilman även lyfte fram i vår recension.

Här är gårdagens lanseringstrailer för Cyberpunk 2077.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts