Cris Tales visar upp 14 nya spelminuter

Cris Tales visar upp 14 nya spelminuter

Cris Tales, det handmålade och j-doftande rollspelet av Dreams Uncorporated och Syck, planerades ursprungligen släppas den 17 november. Tidigare i höst försenades det dock till början av 2021, och även om vi ännu inte har ett spikat, nytt datum så har vi ändå fått en ny 14 minuter lång videogenomgång.

Cris Tales inspireras rejält av genreklassiker som Chrono Trigger, Secret of Mana, Final Fantasy 4 och 6 samt Super Mario RPG. Det har även en hel del egna idéer och infall, främst i form av det ambitiösa tidsresekonceptet som låter dig se världen i dåtid, nutid och framtid, samtidigt, sida vid sida, på ett till synes begripligt sätt. Om du vill provspela Cris Tales på egen hand så finns också en spelbar demoversion tillgänglig via Steam.

Här är den nya videogenomgången av Cris Tales.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts