Cave Story+ är veckans gratisspel på Epic Games Store

Cave Story+ är veckans gratisspel på Epic Games Store

Ännu en vecka, ännu ett nytt gratisspel på Epic Games Store! Nicalis och Studio Pixels klassiska indieplattformare Cave Story+ skänks således bort från och med nu (eller snarare sedan igår eftermiddag), ända fram till nästa veckas torsdag, kl. 17:00 svensk tid. Och då väntar en blytung duo!

I vanlig ordning har nämligen Epic Games Store också avslöjat nästa veckas gratismeny, och då kommer vi bjudas på rollspelen Pillars of Eternity: Definitive Edition och Tyranny, utvecklade och utgivna av Obsidian Entertainment respektive Paradox Interactive. Inget dåligt par, och måhända ett tecken på att Epic Games eviga gratiskampanj kommer avslutas kring årsskiftet? Om det blir en förlängning lär vi få höra om det inom kort.

Här är den gamla lanseringstrailern för Cave Story+ från hösten 2011.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts