Bygg ett kattkafé i bedårande Calico

Bygg ett kattkafé i bedårande Calico

Är du trött på det evinnerliga mörkret och behöver lite färg och ljus i din tillvaro? I så fall bör du kanske kolla in Calico, en livssimulator som släpptes via Steam, Epic Games Store och Itch.io igår kväll, där spelaren får uppgiften att återbygga stadens kattkafé, och fylla det med söta och kramgoa djur.

Konceptet är lite udda, minst sagt, men trailern får åtminstone mig att tänka på Katamari Damacy, då spelaren får både rida på och rulla(!) de gosiga djuren till sitt nya hem. Därtill får vi också skapa en helt egen “magisk” karaktär och inreda kattkafét efter eget tycke och smak, och tillreda bakverk och förfriskningar (genom att krympa ner dig till Nils Karlsson Pyssling-storlek?) via ett till synes rätt flexibelt minispel. Bedårande värre!

Här är lanseringstrailern för Calico.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts