Brenda Romero utlovar rejäla uppdateringar till problemtyngda Empire of Sin

Brenda Romero utlovar rejäla uppdateringar till problemtyngda Empire of Sin

I tisdags släpptes Empire of Sin, det nya, strategiska gangsterspelet av Romero Games, via Steam. Användaromdömet skrivs dock blott till “blandat” baserat på 900 omdömen, och redaktionens egna gangster Jocke Kilman håller med, då han delade ut det blygsamma betyget 70 procent i vår recension.

Nu har Brenda Romero tagit till Twitter för att utlova snara förbättringar av Empire of Sin. Hon säger att “vi är dedikerade till att göra spelet så bra som det kan bli”, och tackar för all feedback.

Under de kommande veckorna och månaderna kommer Romero Games arbeta hårt för att leverera uppdateringar som “förbättrar din upplevelse med spelet”, och i framtiden kan vi även vänta oss dlc-material, även om vi sannolikt inte får reda på något mer om det innan basspelet fått en rejäl översyn.

Här är Brenda Romeros tweet om Empire of Sins nuvarande skick.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts