Bioware bjuder på glimtar av framtiden för Dragon Age och Mass Effect

Bioware bjuder på glimtar av framtiden för Dragon Age och Mass Effect

Kanadensiska rollspelsfabriken Bioware är i gungning just nu. Förra veckan sade de oerhört inflytelserika veteranerna Casey Hudson och Mark Darrah upp sig (blott de senaste i raden av spektakulära Bioware-avhopp) men spelproduktionen verkar av allt att döma fortlöpa utan förhinder.

Vid sidan av Mass Effect: Legendary Edition (en remaster av originaltrilogin) och de fortsatta försöken att rädda lootskjutaren Anthem utvecklar nämligen Bioware helt nya Dragon Age– och Mass Effect-spel, och vi fick trailrar för bägge under nattens Geoff Keighley-ledda prisgala The Game Awards.

Faktiska spelsekvenser skiner förvisso fortfarande med deras kompletta frånvaro, men vi får i alla fall reda på att nya Dragon Age kommer handla om “en ny hjälte” och Dragon Age: Inquistion-profilen Solas, som under Inquisitions döende sekunder visade sig vara guden Fen’Harel, även känd som “The Dread Wolf”.

Nästa Mass Effect, å andra sidan, förefaller ta vid direkt efter Mass Effect 3, då den nya trailern visar en pulvriserad mass relay (snabbresemekanismen i Mass Effect-spelen), följt av en enslig, snötäckt planet, där fanfavoriten Liara gläds åt att hitta en del av Commander Shepards ikoniska N7-rustning.

Varken Dragon Age eller Mass Effect har tilltänkta lanseringsfönster. Här är nämnda trailrar.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts