Awesome Games Done Quick 2021 drar igång i helgen

Awesome Games Done Quick 2021 drar igång i helgen

Har du hört? 2020 är äntligen (nästan) över! Och precis som för (nästan) exakt ett år sedan drar det ihop sig för nästa upplaga av speedrun-evenemanget Awesome Games Done Quick, som kommer äga rum mellan söndagen den 3 januari och söndagen den 10 januari. Det fullständiga schemat hittar du här.

Bland de mer iögonfallande pc-titlarna som kommer avhandlas hittar vi bland andra Just Cause 3 (mer specifikt Sky Fortress-dlc:t), Dragon Age: Origins, Ori and the Will of the Wisps, Turok Dinosaur Hunter, Darksiders, Dark Messiah of Might and Magic, Dishonored 2, Mortal Shell, Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2, Braid, Cuphead, F.E.A.R., Devil May Cry 3: Special Edition samt sist men inte minst Epic Dumpster Bear 2: He Who Bears Wins.

Du kan följa med alla speedrun-försök via Games Done Quick-kanalen på Twitch.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts