Amerikansk advokatbyrå har skickat in stämningsansökan för Cyberpunk 2077

Amerikansk advokatbyrå har skickat in stämningsansökan för Cyberpunk 2077

För en vecka sedan skrev vi om att den att den polska advokaten och investeraren Mikołaj Orzechowsk undersöker CD Projekt Red för “felaktig framställning av fakta för ekonomisk vinning”, med fokus på avbruten försäljning av Cyberpunk 2077 via Playstation Store på grund av PS4-versionens skick.

Nu verkar det dock som att amerikanerna, som alltid, vill vara först; New York-baserade advokatbyrån Rosen Law Firm har nämligen meddelat att man har skickat in en grupptalan som representerar missnöjda investerare (inte missnöjda kunder). Grunderna är i mångt och mycket desamma som i det ovan nämnda fallet, återigen med fokus på då “mer eller mindre ospelbara” konsolversionerna, som CD Projekt Red sade “flyter överraskande bra” under investerarmöten som hölls innan spelet hade nått allmänheten.

Eftersom det rör sig om en grupptalan kommer processen förmodligen ta sin lilla tid (den 22 februari 2021 nämns som deadline för de som vill representera de kärande i rättssalen), och dess omfattning kommer förmodligen baserar på exakt hur länge det tar för Cyberpunk 2077 att återvända till Playstation Store i bättre skick.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts