American Truck Simulator drar till Wyoming och får grafisk översyn

American Truck Simulator drar till Wyoming och får grafisk översyn

Medan resten av spelbranschen har kravlat sig igenom 2020 så känns det som att tjeckiska SCS Software snarare slängt i en högre växel; för blott en månad sedan släpptes Colorado-dlc:t till American Truck Simulator, och nu har man redan presenterat Wyoming, Colorados norra grannstat!

PC Games N tillägger också att Wyoming-dlc:t kommer bli det första som utvecklas från grunden upp med den nya, mer realistiska belysningen i åtanke, vilket lär komma väl till pass i den glest befolkade statens präriemarker, med fri sikt mot solen. Wyoming bjuder också på heta källor, undersköna nationalparker och röda berggångar, och SCS Software ber oss hålla ett vakande öga på Steam-sidan i väntan på ett lanseringsdatum.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts