Amanita Designs nya är en psykologisk skräckis

Amanita Designs nya är en psykologisk skräckis

Tjeckiska Amanita Design har genom åren gett oss äventyrsklassiker som Samorost, Machinarium, Botanicula och Chuchel. Så sent som i somras släppte man också det strålande pusselspelet Creaks, som vår recensent Erik Bergérus belönade med massiva 92 procent i vår recension.

Nu har Amanita Design redan presenterat sitt nästa spel, och den här gången rör det sig om en psykologisk skräckis vid namn Happy Game, som planeras släppas våren 2021 via Steam. Vi kommer få följa en pojke som försöker utstå och rymma från sina mardrömmar, detta genom att lösa “djupt rubbade pussel i (inte särskilt) bedårande omgivningar”, allt till “toner och skrik” av det tjeckiska “freakfolk”-bandet DVA.

Här är annonseringstrailern för Happy Game.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts