Wolcen: Lords of Mayhem kommer återställa ekonomin i stor uppdatering

Wolcen: Lords of Mayhem kommer återställa ekonomin i stor uppdatering

I februari släppte Wolcen Studio sitt Wolcen: Lords of Mayhem. Jocke Kilman recenserade och delade ut betyget 65 procent, tillsammans med omdömet “ett hyfsat actionrollspel enligt standardformulär, som hade mått bra av lite mer puts”. Och mer puts är vad det nu kommer få!

I ett nytt blogginlägg på Steam har nämligen Wolcen Studio delat med sig av de första detaljerna om spelets första stora innehållsuppdatering, kallad för Chronicle I: Bloodtrail. Utöver förbättringar av spelmekaniken och nytt innehåll kommer uppdateringen också medföra “en komplett återställning av ekonomin”, där karaktärer som skapats innan Bloodtrail kommer förpassas till ett nytt spelläge kallat för Legacy. Legacy-karaktärer kommer inte kunna interagera med karaktärer skapade efter Bloodtrail, men väl med andra Legacy-karaktärer.

Dramatiska förändringar, således, som har mötts av både frustration och förståelse av spelarna. Det samlade användaromdömet (“blandat” både under den senaste tiden och totalt sett) vittnar dock om att något behöver göras för att Wolcen: Lords of Mayhem ska överleva en längre tid. Friskt vågat hälften vunnet!

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts