Wobbledogs är en “ganska normal” hundsimulator

Wobbledogs är en “ganska normal” hundsimulator

Minns du Nintendogs, spelet som på egen hand satte bärbara Nintendo DS på kartan när det begav sig? Den tidigare The Sims 4-programmeraren Tom Astle minns, eventuellt, då han nu har annonserat Wobbledogs, en “ganska normal” hundsimulator som early access-debuterar via Steam i januari.

Nedan ser du den första teasern för Wobbledogs, där en hund sover, vaknar upp, går till ett träd, förvandlas till en pumpa, hissas upp i taket, varpå en annan pumpa kläcker en annan hund. Ganska normalt. Steam-beskrivningen utlovar “en husdjurssimulation i 3d” där du föder upp din personliga kennel av muterade hundar, “fysiskt simulerade ända ner till deras inälvor”. Ganska normalt, som sagt, och uppenbarligen även avslappnande?

Här är den första teasern för Wobbledogs.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts