Twelve Minutes, The Artful Escape och Last Stop försenas till 2021

Twelve Minutes, The Artful Escape och Last Stop försenas till 2021

För några månader sedan bjöds vi in bakom kulisserna för Twelve Minutes, den nya “interaktiva thrillern” av Luis Antonio, med skådespelarna James McAvoy (Split), Daisy Ridley (nya Star Wars-trilogin) och Willem Dafoe (The Lighthouse) i rollerna. Nu har dock spelet försenats, tillsammans med två andra.

Utgivarna Annapurna Interactive har nämligen tagit till Twitter för att meddela att Twelve Minutes, The Arttful Escape (en “psykedelisk rockopera i 2,5d” som vi har skrivit om tidigare) och Last Stop (Virginia-utvecklarnas nya, som premiärvisades för ett år sedan) alla har försenats från det breda “2020”, till det lika breda “2021”. Inte ett dugg överraskande med tanke på hur lite som återstår av 2020, men givetvis beklagligt ändå.

Här är tre trailrar för Twelve Minutes, The Artful Escape och Last Stop.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar