Tidigare WWE-studion Yuke’s utvecklar nytt showbrottarspel

Tidigare WWE-studion Yuke’s utvecklar nytt showbrottarspel

I fjol släpptes WWE 2K20, den senaste showbrottarspelet av 2K Games, som var så pass uselt att det gick sönder vid årsskiftet, och ställde in uppföljaren på egen hand. En stor del av problematiken grundar sig säkert i det faktum att Visual Concepts numera håller i serien, och inte den tidigare studion Yuke’s.

Visst, Yuke’s WWE-titlar var inte direkt fantastiska de heller, men deras spel var åtminstone mindre trasiga. Och nu har just Yuke’s ingått ett samarbete med WWE-konkurrenten AEW (All Elite Wrestling) som förhoppningsvis låter Yuke’s försöka återuppfinna showbrottargenren från grunden, något som helt enkelt inte var möjligt med WWE-seriens strikta utgivningsschema och magra budget (som sägs ha varit den primära anledningen bakom uppbrottet mellan Yuke’s och 2K Games). Utöver Yuke’s hittills titelösa spel har AEW Games även annonserat AEW: Elite General Manager, en “booking-simulator” till mobiler.

Du kan kolla in AEW Games 20 minuter långa onlinepresentation här nedan, som även bjuder på de första glimtarna av Yuke’s spel, inklusive lätt stiliserade framträdanden av Kenny Omega, Chris Jericho och Hikaru Shida, såväl som matcher mellan kvinnor och män. Spelet kommer släppas till “nuvarande och nästa generations konsoler”, och inget har hittills sagts om en eventuell pc-version.

Här är AEW Games onlinepresentation. Trailern för Yuke’s-spelet drar igång vid 5:10.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts