The Witcher-inspelningarna avbryts på grund av coronapandemin – igen

The Witcher-inspelningarna avbryts på grund av coronapandemin – igen

Bild: Netflix

I mars pausades arbetet med den andra säsongen av Netflix fantasyserie The Witcher, med anledning av den tilltagande coronapandemin. Produktionen återupptogs i augusti men har nu tyvärr stoppats igen, på grund av fyra nya, positiva covid-19-fall bland produktionsteamet i Storbritannien.

Deadline tillägger att Netflix kommer utföra en omgång av isolerade tester för alla som är inblandade i produktionen. De redan drabbade har isolerats, och tillhör inte de ledande skådespelarna. Inspelningarna vid Arborfield Studios, väster om London, kommer återupptas igen när fullständig säkerhet kan garanteras. Hur detta påverkar schemats fortsättning vet vi inte, men premiär under 2021 börjar framstå som väldigt osannolik.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts