The Textorcist är veckans gratisspel på Epic Games Store

The Textorcist är veckans gratisspel på Epic Games Store

Vet ni vad jag just kom på? Att vi kanske inte kommer få särskilt många gratisspel av Epic Games Store till, i alla fall inte på regelbunden basis. 2020 lider mot sitt slut (äntligen!) och enligt vad Epic Games sade i januari så kommer godsakerna antingen upphöra, eller så kommer jippot förlängas inom kort.

Den dagen den sorgen/glädjen, dock. Här och nu kan vi konstatera att ett nytt gratisspel har gått live via Epic Games Store, och den här gången rör det sig om The Textorcist: The Story of Ray Bibbia, en blandning av bullet hell och skrivspel, som ursprungligen släpptes av Morbidware och Headsup i början av 2019.

I vanlig ordning har även nästa veckas gratisspel presenterats (som ersätter The Textorcist nästa veckas torsdag, kl. 17:00 svensk tid), närmare bestämt Froniter Developments rymdsimulator Elite Dangerous, tillsammans med Rose City Games storydrivna pusselspel The World Next Door. En riktigt intressant duo!

Här är lanseringstrailern för The Textorcist: The Story of Ray Bibbia från 2019.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts