Teardown-moddare vill hjälpa dig riva ditt eget hus

Teardown-moddare vill hjälpa dig riva ditt eget hus

Dennis Gustafssons “inbrottsspel” Teardown lanserades i early access via Steam för en månad sedan, och sitter för tillfället på ett “överväldigande positivt” användaromdöme. Spelets gimmick är en imponerande sådan, då Teardown låter dig riva ner voxelbaserade miljöer på spektakulära sätt.

Teardown levereras med ett gäng egna kartor, men när du har fått nog av dem så är det bara att vända sig till verkligheten istället; mode_vis på Twitter meddelar nämligen att du med hjälp av programmet File To Vox kan importera terräng skapad i Magica Voxel till Teardown, och om du har resurserna att göra det (förmodligen inte, va?) så kan du till och med 3d-scanna din egna bostad, och importera den i Magica Voxel.

Möjligheterna är med andra ord oändliga, åtminstone i teorin, och nedan ser du mode_vis tweet, som även bjuder på en video med verkliga platser återskapade i Teardown. Coolt värre!

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts