Sugen på Bugsnax? Nu kan du äta bugsnax!

Sugen på Bugsnax? Nu kan du äta bugsnax!

Octodad-studions Young Horses nya spel Bugsnax släpptes via Epic Games Store i torsdags. Rikard Olsson recenserade för denna publikations räkning, och delade ut betyget 70 procent, tillsammans med omdömet “tjusigt utforskaräventyr som trots tekniska besvär bjuder på charmigt monstersamlande”.

“Monstren” ifråga är de titulära bugsnax, smarriga insekter (varelser?) som muterar den som äter dem (något som karaktärerna i Bugsnax tycks vara märkligt vänligt inställda till). Nu har Victoria Rosenthal, kock och bloggare med inriktning på maträtter från spel, trollat ihop verkliga bugsnax, däribland strabby (jordgubbe med roliga ögon), flapjackarak (smöriga pannkakor med bacon) samt cinnasnail (kanelbulle täckt med vit choklad,).

Här är en video där Victoria Rosenthal smaktester en cinnasnail.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts