Steams stora höstrea har börjat nu

Steams stora höstrea har börjat nu

Det är den där tiden på året igen, och lagom till Black Friday har Valve dragit igång sin stora höstrea via Steam. Festligheterna varar fram till tisdagen den 1 december, och utöver att ta del av smarriga erbjudanden så får vi även nominera årets Steampriser, som i år delas in i tio hanterbara kategorier.

I tur och ordning finnes “årets spel”, “årets VR-spel”, “skapat med kärlek” (spel som får fortsatt stöd åratal efter lanseringen), “bättre med vänner”, “enastående visuell stil”, “mest innovativa spelupplägg”, “bästa spelet du suger på”, “bästa soundtrack”, “bästa spelberättelse” samt “luta dig tillbaka och njut” (spel som får dig att koppla av).

Alla kategorier utom “skapat med kärlek” avser spel som släppts 2020, och de slutgiltiga omröstningarna inleds under julrean i december (jo, det kommer en sådan också!), varpå slutresultaten presenteras den 3 januari 2021.

I reaväg bjuds det bland annat på Death Stranding (30 euro), Star Wars Jedi: Fallen Order (24 euro), Rainbow Six Siege (8 euro), F1 2020 (27 euro och 49 cent), Two Point Hospital (11 euro och 89 cent), Kingdom Come: Deliverance (15 euro), Divinity: Original Sin 2 (18 euro) samt Civilization VI (15 euro).

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts