Star Wars har kommit till Minecraft i form av nytt dlc

Star Wars har kommit till Minecraft i form av nytt dlc

Visste du att gamla goda Minecraft fortfarande får dlc-material som man måste betala för? Det visste inte jag, men nu har det nya paketet Star Wars släppts, som går loss för 1340 minecoins (omkring 45 kronor) och bjuder på en karta, 12 planetdioraman, ett skin-paket och det officiella soundtracket.

Miljöerna inkluderar klassiska skådeplatser som Death Star, Mos Eisley-kantinan, Ewok-byn, Hoth, Jabbas palats och Tatooine. Med andra ord är den ursprungliga trilogin i fokus, även om vi också bjuds på material från den aktuella Disney Plus-serien The Mandalorian, komplett med gästspel av Baby Yoda.

Hur stor frihet spelarna ges med licenserat material är som alltid ett frågetecken, men möjligheterna påstås vara “nästintill oändliga” enligt den officiella produktsidan i alla fall, och den borde ju veta.

Här är en trailer för det nya Star Wars-materialet till Minecraft.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts