Snowrunner får två nya kartor och tre nya fordon den 16 november

Snowrunner får två nya kartor och tre nya fordon den 16 november

I slutet av april släpptes Saber Interactives blytunga transportsimulator Snowrunner. Undertecknad recenserade för denna publikations räkning, och delade ut betyget 75 procent, tillsammans med omdömet “Snowrunner både ger och tar, tills du inget har kvar”. En minst sagt speciell spelupplevelse!

Några veckor innan lanseringen presenterades också det första årets dlc för Snowrunner, och nu har det visat sig att säsong 2 drar igång den 16 november, nästa veckas måndag.

Den officiella hemsidan bekräftar att det kommer bjudas på två nya kanadensiska kartor, med uppdrag som tillåter “ännu mer kreativt spelande”. Tre nya fordon introduceras också, inklusive CAT 770G (besten på bilden ovan), seriens största fordon hittills. Utöver betalinnehållet väntar också gratisgrejer i form av två nya trials, nya uppdrag på de tidigare kartorna, “extrem last” och nya visuella föremål, både för fordonens in- och utsidor.

Här är en tweet om säsong 2 i Snowrunner.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts