Simbus är en “historisk bussimulator”, kolla in debuttrailern!

Simbus är en “historisk bussimulator”, kolla in debuttrailern!

Vi har, tro det eller ej, skrivit om bussimulatorer tidigare på dessa sidor, och undertecknad minns fortfarande tutorialen för Astragon Entertainments Bus Simulator 18 med värme. Och nu kommer det mera från annat håll i form av Simbus, av Simrail S.A. och House Flipper-utgivarna Playway S.A.

Du kan kolla in annonseringstrailern för Simbus här nedan, och läsa mer om spelet på Steam. I korthet rör det sig om “en ny, avancerad bussimulator”, där du kommer få “köra historiska och moderna fordon från alla delar av världen”, och dessutom besöka “levande städer i USA, Europa och Kina under olika eror”. Speciellt det sistnämnda är intressant då kommunistisk propaganda skymtar på flera av skärmdumparna, vilket onekligen kommer ge spelupplevelsen en unik inramning, som jag inte kan påstå att vi sett tidigare i simulatorväg.

Simbus har ännu inget spikat lanseringsdatum. Här är annonseringstrailern.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts