Shenmue 3 och Ghostbusters: The Video Game Remastered kommer till Steam

Shenmue 3 och Ghostbusters: The Video Game Remastered kommer till Steam

Vet ni vad som är det bästa med de årslånga tidsexklusiviteterna på Epic Game Store? När de tar slut. Och nu har vi nåtts av budet att både Shenmue 3 och Ghostbusters: The Video Game Remastered är på väg till Steam inom kort, den 19 respektive 17 november. Goda nyheter för dig som orkat vänta!

Det här betyder också att de donatorer som specifikt efterfrågade Steam-versionen av Shenmue 3 via en Kickstarter-undersökning (mellan september och oktober 2019) äntligen kommer få sina koder, både för spelet och utlovade in-game-bonusar. Koderna hittas i “downloads och download codes”-sektionen av undersökningen, och Fangamer kommer sända ut påminnelser via e-post några dagar före lanseringen.

Här är fjolårets lanseringstrailrar för Shenmue 3 och Ghostbusters: The Video Game Remastered.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts