Saknar du SWAT? Kolla in Door Kickers 2: Task Force North!

Saknar du SWAT? Kolla in Door Kickers 2: Task Force North!

Saknar du de gamla goda SWAT-spelen, och har spelat sönder den smått legendariska fyran som återuppstod via GOG i början av 2017? Då är Door Kickers 2: Task Force North något du absolut bör kolla in, då Killhouse Games strategispel påminner väldigt mycket om just SWAT, fast ur ett fågelperspektiv.

Door Kickers 2: Task Force North early accesss-lanserades via Steam igår kväll, och sitter för tillfället på ett “väldigt positivt” omdöme baserat på 97 användarrecensioner. Killhouse Games säger att spelet planeras med “mycket stort omfång”, och att early access-perioden kommer vara “mellan 12 till 16 månader”. Därtill kommer prislappen höjas med “omkring 20 procent” (just nu 19 euro) när spelet väl bedöms vara “klart”.

Här är early access-trailern för Door Kickers 2: Task Force North.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts