Ruined King: A League of Legends Story släpps tidigt nästa år, kolla in första trailern

Ruined King: A League of Legends Story släpps tidigt nästa år, kolla in första trailern

I slutet av fjolåret annonserade League of Legends-skaparna Riot Games det nya projektet Riot Forge, en ny Riot Games-avdelning som kommer agera utgivare för nya spel av tredjepartsutvecklare med fokus på att expandera League of Legends-universumet. Och nu har ett av dessa presenterats för omvärlden!

Ruined King: A League of Legends Story kommer släppas tidigt nästa år via Steam och Epic Games Store, och beskrivs som ett “indragande turordninsbaserat rollspel”, med ett “lane intiative”-system.

För utvecklingen står Battle Chasers: Nightwar- och Darksiders Genesis-studion Airship Syndicate, och liksom de två nämnda spelen kommer Ruined King också få draghjälp serietidningstecknaren Joe Madureira. Som titeln antyder kommer man få kontrollera en omaka grupp League of Legends-hjältar, i syfte att uppdaga hemligheterna bakom den dödliga svarta dimman som plågar staden Bilgewater.

Här är annonseringstrailern för Ruined King: A League of Legends Story.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts